Stille Wille


Straat: Steenoven 12
Kavelnummer: Sperwerlaan 86
Postcode:
Plaats: Meijel
Provincie: Noord-Brabant
Prijs: koopsom € 80.000,- kk
* SPERWER BUNGALOW 86* STEENOVEN 12* MEIJEL (PARK STILLE WILLE) *

SCHITTENDE RECREATIEBUNGALOW MET AANGEBOUWDE SERRE, WOONKAMER MET HALFOPEN KEUKEN, 2 SLAAPKAMERS, COMPLETE BADKAMER, TERRAS, TUINHUISJE EN BERGZOLDER, GELEGEN OP HET RECREATIEPARK DE STILLE WILLE IN MEIJEL

OMSCHRIJVING
Op deze zeer prachtige en rustieke, afgelegen locatie ligt een houten bungalow (gebouwd in de jaren '80) met een royale oprit met de mogelijkheid van het parkeren van twee auto's.

ENTREE
Vanuit de hal heeft men toegang tot de woonkamer, twee slaapkamers, separaat toilet, badkamer, meterkast en bergzolder. De wanden zijn behangen, plafond houten schrootjes,
en vloer laminaat.

WOONKAMER
De woonkamer is voorzien van een openhaardpartij met voorzethaard (BARBAS),
heeft veel lichtinval vanwege de grote raampartij aan de achterzijde van de bungalow en de ramen aan de beide zijden van de woonkamer. De wanden zijn behangen, houten schrootjes plafond en een plankenvloer.

KEUKEN
De gedeeltelijk open keuken is voorzien van een kunststof werkblad, RVS ronde spoelbak met mengkraan, vaatwasser (ELECTROLUX), 4-pits gaskookplaat, RVS afzuigkap, RVS koel/vriescombinatie (BEKO), en diverse onder- en bovenkastjes. De wanden zijn betegeld,
vloer laminaat in tegelmotief en houten schrootjesplafond.

SERRE
De serre is te bereiken vanuit de woonkamer. Het glazen dak van de serre is in de vorm van een punt. Door de kunststof profielen met thermopane beglazing heeft men veel lichtinval. De beide schuifpuien verschaffen de toegang naar de tuin en de overkapte veranda. De vloer is uitgevoerd met een lichte tegelvloer.

SLAAPKAMERS
De bungalow beschikt over 2 slaapkamers, waarvan de 1ste als masterbedroom en de 2de als
werkkamer en opstelling voor de wasmachine/droger. Vanuit de masterbedroom is de luxe badkamer bereikbaar. De masterbedroom heeft een spanplafond met ingebouwde verlichting, garderobekast, behangen wanden en een houten vloer. De werkkamer heeft een houten vloer, behangen wanden en een schrootjesplafond.

BADKAMER
De luxe badkamer is volledig betegeld, ligbad met whirlpool, dubbele wastafel met grote spiegel, douchecabine en een spanplafond met inbouwspotjes.

TOILET
Voorzien van closetpot met spoeling, fonteintje, plafond kunststof schroten en volledig betegeld.

TUIN
Rondom de bungalow heeft men het deels verhard middels klinkers en grindtegels. Diverse aanplant en bomen. Tevens heeft men een tuinhuis voor de opslag van materialen welke d.m.v. een roldeur toegankelijk is. Naast de grote oprit bevindt zich de opslag van het openhaardhout.

Het dak is extra geïsoleerd. De gehele woning is voorzien van centrale verwarming. Alle ramen zijn voorzien van hardhouten kozijnen, dubbele beglazing en dauerlufters.
Deze woning is van alle comfort voorzien en wordt geheel gestoffeerd aangeboden. Het schilderwerk is in 2009 uitgevoerd.

LIGGING
Bungalowpark de "STILLE WILLE" is gelegen in Meijel in het prachtige bosgebied op de grens van Brabant en Limburg, aan de rand van het bekende natuurreservaat "DE GROTE PEEL". In het park zijn tal van recreatiemogelijkheden aanwezig, w.o. tennisbaan, speeltuin en tal van wandel- en fietsroutes.

BIJZONDERHEDEN
- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing
- Bouwjaar '80
- Totaalperceel 505 m2
- Eigen oprit voor 2 auto's
- Tuinhuisje met roldeur
- Kunststof serre
- Het betreft een woning op recreatieterrein.


Klik hier voor een afspraak / meer informatie