De Bikkels


Straat: Biesdeel 4
Kavelnummer: 69
Postcode:
Plaats: Vlierden
Provincie: Noord-Brabant
Prijs: Vraagprijs € 47.500,- k.k.
Type:Vrijstaand
Deze ruime vrijstaande bungalow is gelegen midden in de bossen van ‘Bospark De Bikkels’. De bungalow is o.a. voorzien van 2 slaapkamers, badkamer, woonkamer en een open keuken. Het betreft een autovrij park waardoor u kunt genieten van rust en natuur.

De gegarandeerde huuropbrengst tot 31 maart 2020 is € 4480,00 per jaar (dit wordt per kwartaal uitbetaald). Momenteel zijn er nog geen afspraken gemaakt voor na 31 maart 2020. Dus tot 31 maart 2020 heeft u een gegarandeerd rendement van ruim 9%.

Begane grond:
L-vormige hal afgewerkt met een tegelvloer, platen wanden en een panelen plafond. In de hal bevindt zich een kast waar de meterkast (4 groepen) en de c.v.-ketel (Vaillant HR pro) zijn gesitueerd. Geheel betegelde badkamer uitgerust met een duoblok, wastafel, inloopdouche, design radiator en verder voorzien van natuurlijke ventilatie. Slaapkamer 1 is afgewerkt met een tegelvloer, wandbeplating/ getexte wanden en een systeem plafond. Slaapkamer 2 is eveneens afgewerkt met een tegelvloer, wandbeplating/ getexte wanden en een systeem plafond. Open keuken voorzien van een keukeninrichting in rechte wandopstelling. Deze opstelling is uitgerust met een 4-pits gaskookplaat, magnetron, afzuigkap en een spoelbak. Boven- en onderkastjes bieden voldoende opbergruimte in de keuken. Lichte woonkamer afgewerkt met een tegelvloer, wandbeplating en een systeem plafond. Middels dubbele tuindeuren toegang tot het terras. In de woonkamer is een sfeervolle houtkachel/ open haard gesitueerd.

Tuin:
De tuin is rondom de bungalow gelegen en is voorzien van een terras te plaatse van de achtergevel van de bungalow.

Opmerkingen:
* Woonoppervlakte: ca. 50 m2.
* Prachtig gelegen bungalow midden in de bossen van ‘Bospark de Bikkels’.
* Een ideaal beleggingsobject met een gegarandeerd rendement (meer informatie is bij de makelaar beschikbaar).
* Het betreft een autovrij park.
* Gehele bungalow is voorzien van enkelglas.
* Het object dient via de verhuurorganisatie verhuurd te worden en mag niet voor eigen gebruik worden aangewend.

Klik hier voor een afspraak / meer informatie