de Bikkels


Straat: Biesdeel 4
Kavelnummer: 60
Postcode:
Plaats: Vlierden
Provincie: Noord-Brabant
Prijs: vanaf € 30.000,- k.k.
LET OP !!! HET BETREFT HIER EEN BIEDEN VANAF PRIJS...per bungalow, totaal 4 bungalows beschikbaar

Het park is kleinschalig van opzet, autovrij en bijbehorende faciliteiten. Bospark de Bikkels staat voor rust, ruimte en prachtige natuur.

Informeer naar de uitstekende verhuuropbrengsten met gegarandeerd rendement!

Deze ruime geschakelde bungalow is gelegen midden in de bossen van ‘Bospark De Bikkels’. De bungalow is voorzien van een open keuken, 2 2-persoonsslaapkamers, badkamer, aparte toiletruimte en een ruime berging. Het betreft een autovrij park waardoor u kunt genieten van rust en natuur. In de schoolvakanties kunnen jong en oud deelnemen aan activiteiten die georganiseerd worden.

Begane grond:
De hal is afgewerkt met een tegelvloer en spuitwerk wanden en plafond. De geheel betegelde toiletruimte is voorzien van een duo blok, fonteintje en natuurlijke ventilatie. De geheel betegelde badkamer is uitgerust met een douchecabine, ligbad, wastafel, spiegel, planchet en is voorzien van natuurlijke ventilatie. Slaapkamer 1 is gelegen aan de voorzijde van de bungalow en is afgewerkt met een tegelvloer, panelen wanden en een spuitwerk plafond. Slaapkamer 2 is eveneens gelegen aan de voorzijde van de bungalow en is afgewerkt met een tegelvloer, panelen wanden en een spuitwerk plafond. De open keuken is voorzien van een keukeninrichting in rechte wandopstelling. Deze opstelling is uitgerust met een 4-pits gaskookplaat, magnetron en een koelkast en biedt voldoende kastruimte. De sfeervolle woonkamer is afgewerkt met een tegelvloer en panelen-/ schoonmetselwerk wanden en is voorzien van een open haard. Middels een loopdeur toegang tot het terras. Buitenom bereikbare inpandige berging waar de c.v.-ketel (Intergas HR 1998) is gesitueerd.

Tuin:
De tuin is rondom de bungalow gelegen en is voorzien van een terras te plaatse van de achtergevel van de bungalow.

De eigenaar heeft 4 halfvrijstaande 4-persoons bungalows, met de nummers 60, 61, 64 en 65 op Bospark de Bikkels.

Bijzonderheden:
* Woonoppervlakte: ca. 60 m2.
* Inhoud: ca. 140 m3.
* Prachtig gelegen bungalow midden in de bossen van ‘Bospark de Bikkels’.

* Een ideaal beleggingsobject met een gegarandeerd rendement (meer informatie is bij de makelaar beschikbaar).
* Tot 31-03-2020 loopt het huurcontract met ‘Bospark de Bikkels’, met een gegarandeerde huuropbrengst van € 5460,00 per jaar excl. b.t.w. (€ 5787,00 incl. b.t.w.)

Klik hier voor een afspraak / meer informatie