Heezerenbosch


Straat: Heezerenbosch 6
Kavelnummer: R16
Postcode:
Plaats: Heeze
Provincie: Noord-Brabant
Prijs: koopsom € 175.000,- k.k.
Heezerenbosch 6 r16 Heeze

Stenen recreatiewoning gelegen op het gezellige recreatiepark ‘Heezerenbosch’. De woning beschikt o.a. over een sfeervolle living, een slaapkamer (voorheen 2), een badkamer en keuken. Er zijn diverse wandel- en fietsroutes in de natuurrijke omgeving, maar ook grote steden zoals Eindhoven zijn nabij.

Kavelgrootte : 305 m2


Algemene entree:
Via de zeer fraai aangelegde voortuin bereikt u de entree. De hal met tegelvloer geeft toegang tot het sfeervolle woongedeelte.

Woonkamer:
De ruime woonkamer beschikt over een tegelvloer. De grote raampartijen over de volle breedte zorgen voor een mooi uitzicht op de tuin en voor een prettige lichtinval. Via de dubbele openslaande tuindeuren is het zonrijke terras bereikbaar.

Keuken:
De open keuken beschikt over diverse inbouwapparatuur waaronder een koelkast, vriezer, vaatwasser, combimagnetron-oven en gaskookplaat met afzuigkap. Het werkblad is voorzien van een spoelbak. De diverse keukenkasten geven meer dan voldoende ruimte voor het opbergen van uw kookgerei.

Slaapkamer:
Momenteel 1 (voorheen 2 slaapkamers) is voorzien van een tegelvloervloer en biedt uitzicht op de tuin.

Badkamer:
De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een doucheruimte, vaste wastafel-in-meubel en toilet.

Tuin:
De tuin is rondom de woning gelegen en beschikt over een gazon, borders met beplanting en een terras. Tevens bevindt er zich een stenen berging.


Bijzonderheden:
Bouwjaar: Circa 2011

Isolatie: Rondom thermopane beglazing, volledig geïsoleerd

Overige:
- Mogelijkheid tot uitbreiding met serre aan voorzijde!
- Campingreglement van toepassing


Algemeen:
Het natuur- en cultuurrijke dorpje Heeze heeft zijn inwonersaantal sterk zien toenemen in de laatste tientallen jaren. Het dorp ligt onder de rook van Eindhoven in het zuidoosten van Nederland. Mensen komen hier graag naartoe voor de rust. Heeze kent een groot oppervlak aan heide en bos waar dagelijks veel mensen wandelen of fietsen om tot rust te kunnen komen. In dat zelfde bos ligt het zeventiende-eeuwse kasteel van Heeze. In een deel van het kasteel wonen nog steeds de baron en zijn familie, maar het grootste deel is toegankelijk voor bezoekers. Het imago van het agrarische Heeze is nog te vinden aan de rand om Heeze waar nog de oude boerderijen te vinden zijn. Heeze heeft een mooi centrum met winkels, terrassen en hoogstaande restaurants zoals het sterrenrestaurant Boreas. De scholen zijn in de directe omgeving. Ook is er een goede openbaarvervoersverbinding. Zo heeft het een eigen station met treinverkeer richting Weert, Geldrop en Eindhoven.

Recreatiepark Heezerenbosch:
Recreatiepark Heezerenbosch grenst aan het natuurgebied de Groote Heide, waar u kunt genieten van een afwisselend landschap van bos en heide met idyllische vennetjes. Ondanks dat het gelegen is in het bosrijke hart van Brabant, bent u slechts enkele autominuten van Eindhoven verwijderd.
Het park beschikt over verschillende sport en spel faciliteiten. Zo beschikt het o.a. over een tennisbaan, Jeu de Boullesbaan, Midgetgolf, Tafeltennistafel, Pool- en Biljarttafel, Speeltuin, Visvijver, Voetbal- en Volleybalveld, Natuurbad en een buitenzwembad. Ook zijn er voldoende eet- en drinkgelegenheden. Zo heeft het park een cafetaria met terras, een bar met terras en een kantine waar in het hoogseizoen verschillende activiteiten worden georganiseerd. Natuurlijk mogen de minimarket en de kinderboerderij niet ontbreken.

Vanaf de parkeerplaats bij de entree van het park kunt u met de auto onder de slagboom door en het park oprijden. De verharde wegen leiden u via een mooie en korte route naar het chalet. Uw auto parkeert u voor de deur en het hekje in de voortuin geeft toegang tot de entree.

Verantwoording:
Alle informatie die wij verstrekken is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Ondanks dat wij grote zorg besteed hebben aan de samenstelling kunnen wij echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden ten aanzien van de juistheid ervan. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend. Alle opgegeven maten zijn indicatieve maten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing die op wens worden afgegeven.


Klik hier voor een afspraak / meer informatie