Zuid Koninginnewal 15
5701 NS Helmond
Tel 0492 - 507944
k.v.k. 17153661

Algemeen

Uw recreatiewoning verkopen .

Niemand weet meer van uw recreatiewoning dan uzelf, samen met de proffesionaliteit en de kennis van de makelaar van Recreatie Woningen Nederland heeft u zeker verkoop succes !
Samen kunnen we het doen;

Stap 1

Meld u aan bij Recreatie Woningen Nederland

Stap 2

De Makelaar komt persoonlijk bij uw recreatiewoning langs om de basis en specifieke gegevens van uw recreatiewoning op te nemen. Daarnaast zal met u een adviesvraagprijs vastgesteld worden.U ontvangt bij dit bezoek het Te Koop bord in overleg.

Stap 3

Uw recreatiewoning wordt geplaatst op de diverse internetsite’s. Waaronder de belangrijkste:

www.funda.nl
www.recreatiewoningennederland.nlStap 4

Bezichtigingen / brochures

Kandidaat kopers melden zich via onze website of advertentie's telefonisch of per email. U ontvangt de gegevens van de aspirantkoper via een maandelijks toegezonden voortgangs controle overzicht per e-mail.
Als een aspirant koper geintresseerd is zal deze een bezichtiging van uw woning willen. De makelaar zal een afspraak te plannen voor een rondleiding door uw recreatiewoning.

Biedingen

Zodra een bod met bijbehorende voorwaarden op uw recreatiewoning wordt uitgebracht zal deze rechtstreeks via de makelaar binnen komen.Wij geven u het voorstel tot koop door en u kunt een tegenbod uitbrengen. U kunt natuurlijk ook het bod afwijzen of direct de koop sluiten. U kunt te allen tijde contact met ons opnemen om het voorstel te bespreken en geven u advies over een tegen reactie. Indien u met de aspirant koper overeenstemmingbereikt over het aankoopbedrag en de aanvullendezaken en voorwaarden dan is de koop gesloten.

Koopovereenkomst

De Makelaar maakt uw koopcontract op.

De notaris stelt een akte van levering op welke op uitnodiging van de notaris getekend gaat worden door koper en verkoper.Op de afgesproken datum wordt de koopsom betaald,het is gebruikelijk om voor de overdracht met de koper de woning te bekijken of alles in orde is.