Park De Peel


Straat: Biesdeel 4
Kavelnummer: B59
Postcode:
Plaats: Vlierden
Provincie: Noord-Brabant
Prijs: vraagprijs € 110.000,- kk
Biesdeel 4 nr. 59

Het park is kleinschalig van opzet, autovrij en bijbehorende faciliteiten. Park de Peel ( voormalig bospark de Bikkels) staat voor rust, ruimte en prachtige natuur.

U kunt de woning ook voor geheel eigen gebruik. Of indien, daar waar nodig aangepast aan de standaard van Roompot
(restyle), met deels of geheel verhuur via Roompot/ deels eigen gebruik kopen.

Deze ruime geschakelde bungalow is gelegen midden in de bossen van ‘Park de Peel’. De bungalow is voorzien van een open keuken, 2 2-persoonsslaapkamers, badkamer, aparte toiletruimte en een ruime berging. Het betreft een autovrij park waardoor u kunt genieten van rust en natuur.

Begane grond:
De hal is afgewerkt met een tegelvloer en spuitwerk wanden en plafond. De geheel betegelde toiletruimte is voorzien van een duo blok, fonteintje en natuurlijke ventilatie. De geheel betegelde badkamer is uitgerust met een douchecabine met schuifwand, ligbad, wastafel, spiegel, planchet en is voorzien van natuurlijke ventilatie. Slaapkamer 1 is gelegen aan de voorzijde van de bungalow en is afgewerkt met een tegelvloer, panelen wanden en een spuitwerk plafond. Slaapkamer 2 is eveneens gelegen aan de voorzijde van de bungalow en is afgewerkt met een tegelvloer, panelen wanden en een spuitwerk plafond. De open keuken is voorzien van een keukeninrichting in rechte wandopstelling. De sfeervolle woonkamer is afgewerkt met een tegelvloer en panelen-/ schoonmetselwerk wanden en is voorzien van een open haard. Middels een loopdeur toegang tot het terras. Buitenom bereikbare inpandige berging waar de c.v.-ketel is gesitueerd.

Tuin:
De tuin is voorzien van een terras aan de achtergevel van de bungalow.

Bijzonderheden:
* Woonoppervlakte: ca. 58 m2.
* Prachtig gelegen bungalow midden in de bossen van ‘Park de Peel’.
* De woning kan door Roompot in de verhuur worden genomen na restyle.

Klik hier voor een afspraak / meer informatie